Välj en sida

Vilken otrolig upplevelse denna morgon!
Här satt jag och sökte olika saker på min Ipad och hamnade på Ramells radio& tv. Anledningen var att min pappa arbetade hos både Viktor och Evert större delen av sitt liv. Jag tänkte att där kanske fanns någon bild på honom. Döm om min förvåning nar jag istället hittar mina skolfoton från Odinskolan! Jag kunde namnen på alla gamla klasskamrater och lärare. Dig kommer jag också ihåg som en söt och pigg liten kille. Jag bodde på Kobbbarnas väg 15 och hette Anette Ekroth på den tiden.
Ytterligare en sak tycks vi ha haft gemensamt,nämligen Styrsö. Där hyrde min familj vårt sommarboende mellan 1953-1976. Vi bodde hos Alma Andersson mitt emot dåvarande Andelsföreningen och senare hos byggmästare Artur Andersson ( ofta kallad Strix ). En av hans söner som då kallades Sune är numera fransiscanermunk i Jonsered och kalllas Broder Ingemund.
Ja detta var en riktigt rolig upplevelse denna morgon!

Numera bor jag i Romelanda strax utanför Kungälv. Mitt namn är Anette Vukovich ( gift med en Österrikare ).

F.ö. heter de båda lärarinnorna Berith Adolfsson och Marianne Anfeldt. Om Marianne var det ett stort reportage i GP för några månader sedan.

Har du lust får du gärna höra av sig till mig.

Med vänliga hälsningar
anette_vukovich@hotmail.com